Kontakt oss
Change language:  

Flexibla element

boagroupBOA Group tillverkar flexibla element såsom metall-, slangar, bälgar, kompensatorer och gummibälgar. Dessa produkter återfinns i en rad olika branscher, t.ex. gasturbiner, raffinaderier, värmeverk. osv.

Dessa produkter används för att reducera spänningar i rörsystem, minska belastningen på utrustning, reducerar tryckförluster och den fysiska ytan på anläggningen. Det resulterar i minskade kostnader för anläggningen och kortar ner installations-,och underhållstiderna.

Flexibla rostfria slangar
BOA tillverkar slangar i storleken DN6 till DN300. Man tillverkar slangar i rostfritt och Inconel material. De tillverkar en rad olika typer av slang med olika flexibilitet och hållfasthet. Här har du möjlighet att få rätt typ av legering till rätt applikation och pris.

Metalkompensatorer
Man tillverkar en standardserie i storlekar upp till DN150. För industriprojekt tillverkar man i storlekar upp till DN 1000 och även däröver till specifika ändamål.

Bälgar
Bälgar tillverkas i flera olika material. Man tillverkar bälgar med enkelväggsystem samt med multilagersystem. Man tillverkar från diameter 6 mm och upp till 2100mm.