Change language:  

Stålkunskap är vår styrka

Vill du att vi kontaktar dig?

Stålkunskap är vår styrka.

Över 30 års erfarenhet av import och export av stål har givit LIVALLCO en unik kunskap avseende material, olika ståltillverkare samt transporter. Detta tillsammans ger Er en garanti att vi alltid kan leverera produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

home1

home2

LIVALLCO tar vid där andra grossister slutar.

Vår affärsidé är att leverera material som normalt inte lagerhålls av lokala stålgrossister. LIVALLCO kompletterar grossistens roll genom att leverera och lagerföra material som normalt inte lagerhålls av stålgrossister.


LIVALLCO hjälper er att förädla era produkter.

Tack vare ett nära samarbete med våra erfarna underleverantörer, kan vi utöver renodlade plåtar även erbjuda bearbetade detaljer. Vi kan leverera både kapade och figurskurna detaljer enligt kundens specifikationer. LIVALLCO bearbetar såväl korta som långa serier, i både tunn och grov plåt, i alla tänkbara kvaliteter till ett konkurrenskraftigt pris.

home3

Vad gör Livallco?

Livallco hjälper grossister och verkstadsföretag att bredda sitt sortiment på ett smidigt och ekonomiskt sätt.

Kort leveranstid

Livallco kompletterar grossistens roll genom att på mycket kort tid leverera material av udda kvaliteter, dimensioner och kvantiteter.

Ett bredare sortiment

Livallco levererar och lagerför material som normalt inte
lagerhålls av stålgrossister.

Agenturer

Livallco och dotterbolaget Smith & Stensson kan erbjuda en rad
olika produkter i Sverige och Skandinavien via sina agenturer.

Kvalitet

Vi kan förmedla material som är kvalitetssäkrat efter de på marknaden förekommande önskemål.

Lång erfarenhet

Tre decenniers import och export av stål har gett Livallco gedigna kunskaper om material, ståltillverkare och transporter.

28
Aug

Lediga tjänster!

 

De senaste åren har vår verksamhet expanderat och vi söker nu till vårt kontor i Lerum två säljassistenter för att kunna hantera fler kunder och nya marknader. För rätt person finns det möjlighet att avancera inom företaget.

Säljassistent till Livallco Stål AB
Vi söker en team-medlem till vår försäljningsgrupp på Livallco Stål AB. Som säljassistent kommer du att arbeta med flera olika moment på kontoret. Du kommer att stödja våra säljare, men även ha direkt kontakt med kunder och leverantörer per telefon och mail. Du kommer t.ex. att sköta orderhantering, organisera uppgifter och information i vårt CRM-system samt förse våra kunder med information om leverans- och orderstatus.

Säljassistent/lager till Nordic Pipe AB
Vi söker även en team-medlem till Nordic Pipe AB. Som säljassistent hos oss kommer du att arbeta med flera olika moment på kontoret. Du kommer att stödja våra säljare, men även ha direkt kontakt med kunder och leverantörer per telefon och mail. Du kommer t.ex. att sköta orderhantering, organisera uppgifter och information i vårt CRM-system samt förse våra kunder med information om leverans- och orderstatus. Du kommer också vara behjälplig  på vårt lager, med sedvanliga arbetsuppgifter såsom t.ex hantering av inkommande/utgående gods.

Vi tror att du är en person som är bra på att kommunicera och som är ordningsam och strukturerad. Du är van att uttrycka dig både i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Datorvana ser vi som en självklarhet. Antingen har du en utbildning mot denna typ av arbetsuppgifter, eller så har du redan erfarenhet från liknande arbete.

Skicka in din ansökan senast 18/9-2015.

Vi tar endast emot ansökan på mail: info@livallco.se

 

05
Jun

NYHET! Svetsmaterial på lager

Vi har lång erfarenhet av att leverera material för kvalificering av svetsare och svetsprocedurer enligt SS-EN ISO 9606-1:2013 och SS-EN-ISO 15607.

Läs mer här